Destinatii

Rent a car, o solutie in turism!

Stii cate variante exista pentru a obtine o vacanta reusita? Foarte multe. Depinde si de tine. Daca vrei sa renunti la confort pentru a economisi bani, este alegerea ta. Totusi, eu consider ca trebuie sa iei in calcul cateva aspecte importante. Sa presupunem ca vrei sa te deplasezi in mai multe orase din strainatate dupa bunul tau plac. Rent a car este o solutie in turism! Iti explic imediat cum functioneaza lucrurile daca doresti sa inchiriezi un autoturism.

Tarifele pentru inchirierea autoturismului sunt rentabile daca vrei sa mergi cu familia, atunci cand grupul este restrans.

In situatia in care iti propui sa alegi un autoturism cu mai multe locuri, trebuie sa verifici gradul de ocupare. Mai concret, sa fie plina!

De obicei, acestea sunt ceva mai scumpe.

Depinde si de model.

De asemenea, este obligatoriu sa tii cont de cheltuielile pentru inchiriere, in functie de numarul de zile si luand in calcul consumul de combustibil.

Sa presupunem ca vrei sa te deplasezi in mai multe orase din strainatate dupa bunul tau plac. Rent a car este o solutie in turism!

Este important sa verifici spatiul disponibil pentru bagaje, dotarile autovehiculului pe care intentionezi sa il inchiriezi, actele sale si factura pentru serviciile de care beneficiezi.

Atentie! La primirea autovehiculului va trebui sa platesti garantia. Acesti bani iti vor fi returnati la predarea autoturismului in aceleasi conditii precum cele de primire!

Orientativ, pentru o vacanta de 5 zile sau 7 zile poti plati undeva la 500 euro. Mai putin sau mai mult. Garantia este 300 euro, cam asa.

Tine cont de faptul ca tariful include asistenta rutiera, rodajul, asigurarile auto si rovinieta!

Aceste acte trebuie prezentate la vama, in cazul in care vrei sa pleci direct din Romania! Poti inchiria si direct din strainatate. Bineinteles, vei avea nevoie si de cateva date personale, pentru identificare, in cazul in care vrei sa fugi cu autoturismul. Glumesc.

Oricum, toate sunt necesare si este foarte importanta alegerea ta. Vei avea nevoie si de imputernicire din partea companiei. Aici vei mai achita o taxa pentru Cartea Verde si o taxa pentru extinderea asigurarii.

Tu ai ales pana acum serviciile Rent a car?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email