Destinatii

Croaziera la Golful Kotor, cel mai sudic fiord european!

Am tot scris despre Fiordul Kotor. Acum vreau sa iti prezint avantajele pe care le ofera aceasta croaziera superba la Golful Kotor, cel mai sudic fiord european. Asa ceva mai gasesti in Norvegia sau Scotia. Fiordul Kotor este un loc special din Muntenegru. Relieful, clima, culoarea apei, briza. Toate aceste elemente ii dau Kotorului ce e al Kotorului! Am ales croaziera la Golful Kotor. Zona este plina de atractii deosebite.

Hai sa iti explic cum sta treaba cu splendida croaziera la Fiordul Kotor!

Pentru a te imbarca in aceasta croaziera, de unde poti descoperi locatii grandioase, trebuie sa mergi in orasul medieval Kotor. Voi scrie in curand si despre el. Merita din plin!

De aici, ai o serie de variante. Eu am ales croaziera la Golful Kotor.

Peisajele sunt spectaculoase, insa in program ai si liber pentru a vizita timp de 30 minute Insula Fecioara Dintre Stanci.

Ulterior, poti sa admiri Insula Sf. Gheorghe, din apropiere.

Cel mai interesant este faptul ca ti se acorda si un tur de 30 minute prin orasul Perast, o adevarata bijuterie a Fiordului Kotor!

Eu consider ca am facut o alegere foarte buna si iti recomand acelasi traseu. Este cel mai avantajos.

Tarifele pentru croaziera cu vaporul sunt 20 euro, iar in cazul in care doresti sa mergi cu submarinul vei plati 20 euro. De asemenea, poti inchiria un vapor sau poti alege un transfer la plaja.

Trebuie sa mentionez ca exista si tururi panoramice mai scumpe, care includ locatii precum Tivat, Herceg Novi, Grota Albastra si Insula Mamula.

Fiordul Kotor este splendid!

Tu ce croaziere ai ales in Golful Kotor?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email