Destinatii

Bar, o statiune litorala insorita si linistita din Muntenegru

Sunt multe destinatii atractive in Muntenegru. Kotor, Budva, Perast si Herceg Novi reprezinta numai cateva dintre acestea. Bar este o statiune litorala insorita si linistita din Muntenegru. Vegetatia luxurianta si apa limpede a marii te vor convinge sa ii acorzi atentie. Cat de multa, vei afla! Hai sa iti arat ce poti vizita in Bar si ce potential are aceasta destinatie!

Bar este o statiune litorala insorita si linistita din Muntenegru. Vegetatia luxurianta si apa limpede a marii te vor convinge sa descoperi aceasta destinatie.

In Bar poti vizita cateva atractii care trebuie mentionate.

Biserica Ortodoxa Sf. Ioan Vladimir este inclusa in clasamentul celor mai frumoase locuri de rugaciune din Muntenegru. Frescele deosebite sunt realizate in stil bizantin sarbesc, iar icoanele imbogatesc spatiul bisericii.

Cadrul natural care inconjoara acest lacas de cult este superb, iar in cazul in care vrei sa iti cumperi suveniruri, o poti face de la magazinul lor.

Palatul Regelui Nikola reprezinta un edificiu important din Bar, potrivit pentru pasionatii de istorie si arta.

Maslinul Mirovica este cel mai vechi copac din Muntenegru.

Numele sau provine de la cuvantul mir, care inseamna pace.

Centrul istoric din Bar este mai greu accesibil. Orasul pustiu are o istorie bogata. Aici sunt remarcate cu usurinta influentele venetiene.

Asadar, pot spune ca Bar este un oras pe care il poti explora lejer.

Te va incanta prin diversitate si atractii deosebite!

Tu ce statiuni litorale linistite ai vizitat prin Muntenegru?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email