Destinatii

Tur prin Dubrovnik, din nou!

Croatia este plina de surprize! Am scris o multime de materiale despre aceasta destinatie. Remarcata pentru atractiile sale splendide, precum Parcul National Plitvice, Insula Krk, Trogir, Split, Zadar, Makarska, Zagreb, Pola, Rovinj sau Porec, Croatia primeste turisti din toata Europa! Astfel, cum era sa uit de faimosul Dubrovnik? Am mers la un tur prin Dubrovnik, din nou! Pot spune ca de fiecare data gasesti ceva deosebit in acest oras insorit, cu iz medieval.

Cauta la mine pe site Croatia si vei gasi articole despre Dubrovnik, Perla Adriaticii. Am scris de mai multe ori despre aceasta destinatie selecta de pe Coasta Dalmata.

Am mers la un tur prin Dubrovnik, din nou! Pot spune ca de fiecare data gasesti ceva deosebit in acest oras insorit, cu iz medieval.

Poti incepe turul cu Zidurile orasului , apoi intra pe Poarta Pile.

Mergi la o plimbare pe Stradun, apoi poti face un popas la Fantana lui Onofrio. Viziteaza Manastirea Franciscana, admira Turnul cu Ceas, descopera Biserica Sf. Vlaho, exploreaza Palatul Sponza, apoi vei zari si Palatul Rector. Poti vizita si Catedrala din Dubrovnik, dupa care te poti relaxa in Portul Vechi. Pune pe aceasta lista si Fortareata Lovrijenac.

Dubrovnik este un oras turistic. De fapt, era mai aglomerat ca de obicei cand am fost recent. Si are motive sa fie cautat, deoarece vei gasi o multime de obiective turistice, insa iti recomand sa faci un tur cu ghid local, pentru a afla mai multe detalii despre oras.

Ai la dispozitie si foarte multe activitati, insa nu vreau sa intru in detalii. Cand voi lansa ghidurile de calatorie, voi face o prezentare amanuntita. Desigur, aceste ghiduri sunt contra cost si nu vor fi disponibile pe blog.

Tu ai fost in Dubrovnik? Daca da, ce tur consideri ca trebuie realizat in acest oras medieval insorit din Croatia?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email