Destinatii

Viziteaza Muzeul Ceasului Nicolae Simache din Ploiesti!

Recunosc, sunt pasionat de ceasuri. Probabil, datorita meseriei. Port ceas fiindca sunt punctual. Stiu, sunt modest. Glumesc, oarecum. Ideea este cu totul alta. Rar gasesti in lume o expozitie din aceasta categorie. Viziteaza Muzeul Ceasului Nicolae Simache din Ploiesti! Pare un indemn? Mai degraba, este o recomandare. Fiecare turist este liber sa aleaga destinatiile de vacanta sau traseele, dupa caz. Oricum, daca ajungi in Ploiesti, vei avea parte de o surpriza placuta in momentul in care vei pasi in acest muzeu cu exponate foarte interesante.

Viziteaza Muzeul Ceasului Nicolae Simache din Ploiesti!

Muzeul detine exponate deosebite, precum cadranul solar, ceasuri de mobilier, mecanisme muzicale, ceasuri de perete, ceasuri de buzunar, ceasuri de calatorie, pendul din lemn, orologii de turn, ceasuri distractive si ceasuri ale marilor personalitati.

Tematica muzeului se raporteaza, in mod evident, la ceasuri, insa multe dintre acestea reprezinta rezultatul creativitatii si bunului gust.

Muzeul Ceasului din Ploiesti prezinta o istorie a ceasurilor si reliefeaza arta de a construi exponate foarte interesante de acest tip.

Stilurile arhitecturale difera in functie de perioada in care au fost realizate ceasurile. Diversitatea si armonia stilurilor artistice contribuie la practicarea turismului, muzeul atragand o multime de vizitatori. Chiar merita descoperit!

Muzeul Ceasului Nicolae Simache este o nestemata istorica si arhitecturala pentru tara noastra!

Te pasioneaza ceasurile? Ai fost la Muzeul Ceasului din Ploiesti?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email