Destinatii

Ce obiective turistice poti vizita gratis in Targu Mures?

Presupun ca ai fost in Transilvania si cunosti locatiile de interes turistic. Cu toate acestea, am o propunere pentru tine. Incearca sa incluzi orasul Targu Mures pe lista calatoriilor tale. Ai posibilitatea sa descoperi o multime de atractii deosebite si o poti face la preturi rezonabile. Ce obiective turistice poti vizita gratis in Targu Mures? Iti voi arata imediat.

Eu am perceput orasul Targu Mures ca un mix intre Arad si Oradea.

Este un oras curat, ingrijit, care poate fi inclus lejer in circuitul turistic.

Ce obiective turistice poti vizita gratis in Targu Mures?

Iti voi face un rezumat, deoarece am remarcat cateva locatii foarte interesante in Targu Mures, care merita descoperite. Totusi, nu am stat foarte mult prin oras, astfel incat iti voi prezenta numai locurile pe care le cunosc.

Cetatea din Targu Mures este un obiectiv turistic important al acestui oras. Intrarea este gratuita. Cetatea este prevazuta cu turnuri si bastioane. Si acestea pot fi vizitate gratuit. Aici mai poti explora o serie de atractii, precum Biserica Reformata, cea mai veche biserica din oras, cat si Muzeul de Istorie si Arheologie. Cetatea a fost renovata recent.

Catedrala Ortodoxa din Targu Mures te va impresiona. Este cel mai impozant lacas de cult din Targu Mures. In zona mai poti vizita cel putin la exterior locatii deosebite, precum Biserica Romano Catolica, Turnul Franciscanilor, Palatul Culturii, construit in stil Belle Epoque, Biserica Buna Vestire, Prefectura si Primaria. Sunt mai multe locatii pe care le poti vizita in Targu Mures, insa despre toate acestea voi scrie in ghidurile de calatorie.

Tu ai fost in Targu Mures? Ce obiective turistice ai remarcat?


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

S-ar putea să-ți placă și:

Follow by Email